Kontakt

Otkrijte Vila Perla, locirana na prelepoj i mirnoj obali Jadranskog mora u samom srcu Mediterana

Neotkriven Dragulj Jadrana

Jednom destinacija imucnih i poznatih, malena Crna Gora je od nedavno zapocela povratak na jet-setter nivou nakon sto je posle raspada bivse Jugoslavije skinuta sa turisticke mape od vise nego desetak godina. Crnogorci ce 3 Juna obiljeziti i proslaviti prvu godisnjicu nezavisnosti, ali Crna Gora je jos uvijek djelimicno tajna destinacija do koje mnogi jos uvijek nisu dospijeli…Sa toliko toga na ponudi, od besgranicno dugih plaza do planina, glacialnih jezera, i kristalno ekoloskim sumama, tesko je vjerovati da ce ova zemlja ostati tajna za dugo… Metju Kejs, koji je internirao za vladu SAD-a u Crnoj Gori kaze da idealan nacin na kojem iscekati posjetu Crnoj Gori je sa ” energetskim i adventuristickim duhom.” Smarter Travel

Dobrodosli u Vila Perla

Vila Perla, locirana na prelepoj i mirnoj obali Jadranskog mora u samom srcu Mediterana, nudi savrseno utociste od svakodnevnog stresnog i brzog zivota. Gradjena po savremenim standardima, Vila Perla nudi mirano i udobno prebivaliste, istovremeno zadrzavajuci opustenu “bed and breakfast armosferu”. U Villi Perli, nas cilj je da ucinimo sve sto je u nasoj moci da iskoristite Vase dragoceno vreme odmora do maksimuma, i da se osecate kao u svojoj kuci.

Dobro dosli u Vila Perla!

Misija

Nas cilj je da Vam obezbedimo fizicku i mentalnu relaksaciju, pruzajuci najkvalitetnije ugostiteljske usluge na celom Jadranu. Nasa vizija je da dostignemo reputaciju najpoznatije destinacije za odmor u celom regionu.